José

Na lang zoeken binnen de verschillende yogasoorten heb ik mijn plek gevonden, Yin Yoga. Grappig, want toen ikzelf voor het eerst een Yin les onderging vond ik het vreselijk! Het voelde zo intens, want wat moest ik in godsnaam met mijzelf aan in die ongemakkelijke lange houdingen. Mijn gedachten vlogen alle kanten op. Weg hiervan! Maar ja, het leven geeft je toch precies wat je nodig hebt… Het gaf mij een inzicht en rust in mijzelf die ik erg nodig had. En nu ben ik om, yin yoga brengt me niet alleen rust, maar heeft ook bijgedragen aan veranderingen in mijn leven op andere vlakken. 
Mediatie gaat voor mij, zoals veel mensen, op en neer. De ene keer voelt het alsof ik ‘lekker bezig’ ben, de andere keer voelt het alsof het leven mij opslokt en sla ik mijn mediatie over. Niks verkeerds aan, zolang we maar blijven proberen. Misschien helpt de laatste paar minuten van de les jou om net even wat meer rust of inzicht te krijgen. 
Inmiddels heb ik 1150 trainingsuren op mijn naam staan en we zijn nog lang niet klaar. Mijn dank zal altijd uitgaan naar mijn leraren Anat Geiger & Marcel van de Vis Heil en Paul & Suzee Grilley.